Ring oss
026 - 10 00 87

1) Allergisk:

ÄR DU ALLERGISK? Fråga om allergener direkt i våra restauranger. Våra kassabiträden kan förklara vad varje rätt har för beståndsdelar och allergener framgår tydligt.

F : Fisk
SO : Soya 
E : Ägg
SE : Sesamfrön
GL Tempura Mjöl / Gluten
N : Nötter
PE : Jordnötter
BL : Blötdjur
SK : Skaldjur
 

2) Gravid.

Förr serverades "mammasushi" utan lax till gravida och nyblivna mammor, helt i onödan. I vår sushi används bara norskodlad lax och Livsmedelsverkets riktlinjer kring odlad lax är tydliga: Fet fisk som lax är bra källor till DHA, som är viktigt under graviditeten. Färskodlad lax behöver inte frysas in innan gravida äter den.

Därför har vi tillsammans med Norges sjömatråd (Norska livsmedelverket) bestämt oss för att sätta en ny standard för "mammasushi", och servera den med lax, precis som det ska vara. I vår Sushi kompletteras färsk lax nigiri med till exempel sötpotatis och/eller avokado nigiri - och vår sushi är självfallet nygjord.

Som gravid har man flera alternativ av sushi i vår meny som man kan äta tryggt. Men eftersom det finns en utbredd oro kring sushi, ger Sushi City specialkomponerade alternativ, och en extra trygghet till våra gravida gäster.

Mer information kring Norskodlad lax hittar du på norskfisk.se/mammasushi.

3) Allmänna villkor: 

Minsta belopp för hemleverans är 150 SEK.
Om din beställning är under minsta ordervärdet, så debiteras du för hela summan.

Kreditkortsbetalning

Sushi City sparar inte din kreditkortsinformation. Alla kreditkortstransaktioner behandlas av TRIPE, en tredjeparts betalningsgateway. All datautbyte sker med säkra anslutningar, 256 bit SSL-certifiering.