Ring oss
026 - 10 00 87

Välkommen till Sushi City

Köket är ett inslag i japansk kultur.

Japanska köket har varit känt för att använda den färska rena råvaran från naturen. Till skillnad från andra kök, som bearbetar med många råvaror och kryddor i skålen, fokuserar japanerna på färska smaker i mat snarare än att använda för många kryddor.

Ju högre den ekonomiska tillväxten, desto högre uppmärksamhet på matsal. Förutom att smaken är det främsta problemet, ställer kunderna stadigt högre krav på visningen av skålen såväl som näringsbalansen som uppgraderades genom bearbetningstekniker, kulinarisk kunskap och konsten att betjäna kunder.

Det nuvarande japanska köket har fått uppskattning i världen av konsistensen från leverantörer, kock till gäster. Därför är vi glada över att få ut det mesta av det japanska köket till de svenska matgästerna och blåsa andan på SUSHI CITY. Hos Sushi City, med tekniker och ett team av professionella kockar med många års erfarenhet, är vi stolta över att ge dig kunderna riktigt färska smaker i varje typisk maträtt av japansk mat som är gjord av fisk som: Sashimi, maki, sushi.

Skillnaden är uppenbar så snart du går genom dörrarna

När en kund går in i en Sushi City, vet de att de är i en minnesvärd upplevelse. Vår eleganta inredning är utformad för att utstråla en känsla av lugn och zen, vilket uppmuntrar våra gäster att varva ner och sola sig i färgerna som dansar från deras tallrikar. Om våra kunder har bråttom för att komma tillbaka till kontoret på lunchpausen eller behöver en snabb middag när du är på språng, erbjuder vi också flera nytillagade grab-n-go-alternativ.

Hos Sushi City är våra enda mål att stimulera dina sinnen och inspirera din själ

? See our menu here: http://bit.ly/sushicitymenu
? HITTA TILL OSS!
? Sushi City Vid Tågstation: Centralplan 5, 80311, Gävle
? Sushi City Stortorget: Drottninggatan 18, 80320, Gävle

Sushi City - Färskt Smak Bättre